dimarts, 21 de juny del 2022

Fort malestar a la CUP amb Poble Lliure per la seva participació al PalomarGate



"No és només tolerància, és una clara connivència amb extreure diners d'activitats formatives privades d'una organització sindical" ha afirmat a PalomarGate, una membre destacada de la CUP, organització on encara participa Poble Lliure.


La preocupació dins la CUP ha augmentat arran de les denuncies públiques de nepotisme i clientelisme polític dins la Intersindical-CSC pel secretariat nacional des de que Sergi Perelló s'ha fet el seu representat i que han donat origen a l'aparició d'un sector pel canvi que ha fet públic l'existència de membres amb conflicte d'interessos i que es beneficien econòmicament i política del sindicat. "No es condicionaran els intents de determines persones de vincular el sindicat amb la CUP" i recorden que se senten més identificats amb altres sindicats on aquestes pràctiques no es donen com ara la COS (Coordinadora Obrera Sindical)


Els assenyalats per part de la CUP són "tots aquells que permeten les pràctiques del PalomarGate i miren cap a una altra banda". (veure foto)


També volem marcar distància respecte aquesta forma d'actuar Arran, el Jovent Republicà i el sector oficialista d'ERC que consideren que Poble Lliure, ara com ara, "està intentant tancar la carpeta de la independència i es centren a ocupar organitzacions per condicionar les dinàmiques internes d'aquestes organitzacions" es lamenten.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ERC col·loca una protagonista del PalomarGate com a alt càrrec de la consellera d'Educació.

Marta Molina va fugir del sindicat Intersindical-CSC després de denunciar-se múltiples irregularitats comptables del sindicat de Perelló. Es...