dimarts, 26 de juliol del 2022

Indignació a l'entorn Cupaire davant l'existència d'una possible Caixa B de La Intersindical CSC creada per Guillem Fuster i Sergi Perelló.




Qui ho paga això? És la pregunta que no troba resposta i que ha aixecat totes les alarmes a l'entorn cupaire contra el Comité central que gestiona el sindicat per l'existència d'una possible caixa B per finançar les purgues de Perelló.

Cal recordar que Perelló, provinent de la PUA, ja va fer pintades contra Núria Cadenes als 90 alhora que feia desaparèixer el contingut de guardioles solidàries amb els presos i preses polítiques de la Garzonada del 92.

Especialment preocupants han estat els silencis un cop s'ha sabut que l'advocat de Perelló, recomanat a Marc Sallas i Manel Novo pel torero espanyol Jesulín de Ubrique i contractat en nom del mateix Perelló, Faustino, Sallas i Jesús Palomar - protagonista del PalomarGate- podria haver estat pagat pel sindicat i pel l'executiva del partit cupaire Poble Lliure, sense cap cost per demandants alhora que reclamaven a la complicitat del jutges i les fiscals que les contestes  ales sevs demandes fetes en castellà, fossin contestades també, en llengua castellana tot i que els judicis eren a Catalunya.

Algunes fonts situen a un tal Antonio Alarcon com a factor de la gestió d'aquesta caixa B fent-se passar com a expert en dret per tal de ser contractat a sou pel sindicat.


Sergi Perelló i Núria Ferrandis estan apartant a la majoria de membres del secretariat Nacional i el sindicat és governat des d'un Comitè partidista coordinat pe Marc Sallas i Guillem Fuster i la participació de Madaula (Junts) Marta Molina i Jesús Palomar d'ERC i els propis Perelló i Ferrandis. El cert es que a la pràctica el secretariat nacional continua rebent citacions judicials i requeriments dels estats comptables que Perelló no sap proporcionar.

A més d'aquestes praxis, ara s'ha conegut l'assetjament massiu que ha orquestrat Sergi Perelló i el comitè liderat per Marc Salllas contra més d'una vintena de persones per tal de mantenir aquest desviament de recursos humans, materials i econòmics.

Al mateix temps, que es produïa tot aquest embolic, Poble lliure assetjava i expulsava afiliades que protestaven contra l'entramat Ferrandis-Perelló. 

















Més informació Properament



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ERC col·loca una protagonista del PalomarGate com a alt càrrec de la consellera d'Educació.

Marta Molina va fugir del sindicat Intersindical-CSC després de denunciar-se múltiples irregularitats comptables del sindicat de Perelló. Es...