dijous, 28 de juliol del 2022

Els acusats d'assetjament de Poble Lliure i la Intersindical s'infiltren al Consell per la República.


Nou crit d'alerta davant la presència de Sergi Perelló, acusat d'assetjar a diferents delegats i delegades sindicals dins del seu propi sindicat a una roda de premsa del Consell per la República convocant a un acte el proper 1 d'octubre.

La presència de Perelló vindria de la mà d'una altre dels acusats d'assetjament a Poble Lliure, Guillem Fuster, que estaria cobrant del Consell per la República tot i formar-me part del Govern i sense coneixement de l'Assembla de representats.

Algunes veus demanen que el Consell que caigui en les males pràctiques que aquestes dues persones han imposat al seus partits i sindicats. Es dona la circumstància que Sergi Perelló presumeix de no estar inscrit del Consell i és un conegut AntiPuigdemontista.






Sergi Perelló i Núria Ferrandis estan apartant a la majoria de membres del secretariat Nacional i el sindicat és governat des d'un Comitè partidista coordinat pe Marc Sallas i Guillem Fuster i la participació de Madaula (Junts) Marta Molina i Jesús Palomar d'ERC i els propis Perelló i Ferrandis. El cert es que a la pràctica el secretariat nacional continua rebent citacions judicials i requeriments dels estats comptables que Perelló no sap proporcionar.

A més d'aquestes praxis, ara s'ha conegut l'assetjament massiu que ha orquestrat Sergi Perelló i el comitè liderat per Marc Salllas contra més d'una vintena de persones de la sectorial de sanitat en l'àmbit del Consorci sanitari del Garraf, que s'oposaven al desviament de recursos humans, materials i econòmics d'aquest Comitè.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ERC col·loca una protagonista del PalomarGate com a alt càrrec de la consellera d'Educació.

Marta Molina va fugir del sindicat Intersindical-CSC després de denunciar-se múltiples irregularitats comptables del sindicat de Perelló. Es...