dijous, 27 d’abril del 2023

Enxampen Núria Ferrandis de La Intersindical-CSC fent la salutació Nazi.

 



Com a model de conducta en el món del sindicalisme i la política, la líder de la direcció nacional de la Intersindical-CSC, Núria Ferrandis, hauria de ser un exemple de civisme i de respecte cap a les institucions i les persones que les conformen. No obstant això, la seva conducta en una recent sortida dels jutjats ha estat titllada d'inapropiada i preocupant per alguns membres de la societat civil.

El motiu de la sortida dels jutjats era la vista judicial per l'assetjament que la Intersindical-CSC hauria exercit sobre una delegada sindical electa. Aquesta denúncia ha estat molt mediàtica i ha posat de manifest les pràctiques poc democràtiques que alguns sectors del sindicalisme català estarien duent a terme.

No obstant això, el que ha cridat més l'atenció de les imatges difoses pels mitjans de comunicació ha estat la salutació nazi que la Sra. Ferrandis va realitzar a la sortida dels jutjats. Aquest gest ha estat condemnat per la majoria dels partits polítics i les organitzacions sindicals, que han exigit una rectificació immediata.

Ferrandis, a més, és coneguda per la seva defensa de la contractació d'advocats a Madrid que demanen judici en espanyol, el que ha estat vist per alguns com una traïció al moviment independentista i un abandonament de la lluita per la llibertat de Catalunya. A més, el seu marit està alliberat al sindicat en una pràctica que molts crítics han titllat de nepotisme.

Aquesta conducta i pràctiques poden posar en qüestió la integritat i la credibilitat de la Intersindical-CSC i dels moviments sindicals que lluiten per la defensa dels drets dels treballadors. És important que els líders sindicals actuïn amb responsabilitat i compromís envers la societat, i que no es deixin portar per actituds que puguin ser considerades ofensives per la majoria dels ciutadans.

En conclusió, la salutació nazi de la Sra. Ferrandis i les pràctiques que se li atribueixen són preocupants i poden posar en perill la credibilitat dels moviments sindicals. És important que es respectin els drets i llibertats de tots els ciutadans, i que no es tolerin actituds que puguin ser considerades ofensives per la majoria de la societat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ERC col·loca una protagonista del PalomarGate com a alt càrrec de la consellera d'Educació.

Marta Molina va fugir del sindicat Intersindical-CSC després de denunciar-se múltiples irregularitats comptables del sindicat de Perelló. Es...