diumenge, 17 de juliol del 2022

Guillem Fuster amaga a Poble Lliure (CUP) les relacions de Marc Faustino amb advocats de Madrid.



Guillem Fuster director de Poble Lliure, i persona a sou del Consell x la República,  estaria amagant a l'afiliació del seu partit  els moviments dels seus lleials a sou de La Intersindical-CSC, mitjançant la contractació d'advocats de Madrid amb despatx també a Marbella, per justificar una presumpta lesió civil al dret a la imatge i l'honor prevista al codi civil espanyol.

L'advocat contractat per recomanació de l'entorn de Guillem Fuster seria l'especialista en aquest casos que porta el assumptes de la família de Jesulín de Ubrique i la Ma. José Campanario, assidus a la premsa del cor que veuen violada la seva privacitat sovint i on el lletrat espanyol s'ha guanyat una reputació de bon especialista.

L'assumpte grinyola quan s'ha sabut que el propi Guillem Fuster ha expulsat una militant i sindicalista per un assumpte més banal als jutjats socials, sense cap possibilitat de defensa i amb un assetjament per tal que no defensi els seus drets polítics.

També ha grinyolat que aquesta dobla vara s'aplica a homes, als que se'ls permets a anar a tribunals de justícia civils demandant en llengua espanyola i reclamant que tot el judici es realitzi en espanyol per a major comoditat de l'advocat madrileny - fins i tot existeix document o Marc Faustino ho reclama expressament- tot i que ell ho nega.

"S'ha volgut crear un escenari on es pretenen justificar il·lícits penals després que Sergi Perelló digués que patia assetjament de manera falsa i com a excusa per a no lliurar els estats comptables del sindicat" assenyalen fonts coneixedores d'aquesta trama que està protagonitzant els protagonistes de l'enfonsament del partit i el sindicat.

La Intersindical es troba en un provés de múltiples expulsions i processos judicials "que només són a atribuïbles a negligència i mala fe d'un secretariat general que basa en seu suport en les paguetes i alliberaments  agent de Poble Lliure i factures a Palomar" sostenen des del propi sindicat, que està patint nombroses baixes i els seus actes cada cop presenten més espais buits.


Sergi Perelló i Núria Ferrandis estan apartant a la majoria de membres del secretariat Nacional i el sindicat és governat des d'un Comitè partidista coordinat pe Marc Sallas i Guillem Fuster i la participació de Madaula (Junts) Marta Molina i Jesús Palomar d'ERC i els propis Perelló i Ferrandis. El cert es que a la pràctica el secretariat nacional continua rebent citacions judicials i requeriments dels estats comptables que Perelló no sap proporcionar.

A més d'aquestes praxis, ara s'ha conegut l'assetjament massiu que ha orquestrat Sergi Perelló i el comitè liderat per Marc Salllas contra més d'una vintena de persones per tal de mantenir aquest desviament de recursos humans, materials i econòmics.

" Els comptes desquadren de més de 60.000 € anuals des de l'arribada de Perelló i els empleats de poble lliure reben 200.000 €, alliberats sindicals. com Sallas, al marge" conclou un informe econòmic amb la poca informació penjada a la web de sindicat i que preu un resultat de 0 € sobre una quantitat de 747.000 € "Cap estalvi", ressalten.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ERC col·loca una protagonista del PalomarGate com a alt càrrec de la consellera d'Educació.

Marta Molina va fugir del sindicat Intersindical-CSC després de denunciar-se múltiples irregularitats comptables del sindicat de Perelló. Es...