diumenge, 26 de juny del 2022

Un dels diversos sector crítics de La Intersindical-CSC recull suports contra l'assetjament de Sergi Perelló a una professora.

Continuen els conflictes a la Intersindical-CSC des de que Sergi Perelló i Núria Ferrandis estan apartant a la majoria de membres del secretariat Nacional i el sindicat és governat des d'un Comitè partidista coordinat pe Marc Sallas i Guillem Fuster i la participació de Madaula (Junts) Marta Molina i Jesús Palomar d'ERC i els propis Perelló i Ferrandis.

Els braços executors d'aquest Comitè, contrari als estatuts del sindical del PalomaGate, compta com amb braços executors dels pocs quadres que formen part de Poble Lliure, la majoria d'ells a sou o alliberats pel sindicat: Roger Castellanos - que va fer expulsat a un delegat sindicat d'Amer, Marc Faustino, ex conseller de districte de Les Corts amb ganes de tornar a ocupar cadira, David Hernàndez  a sou del sindicat i regidor de Poble a Lliure a Sant Pol i la seva Parella Anna Pagès, a sou també del sindicat i Antonio Alarcon.

El propi germà de Perelló, Marta Molina d'ERC i Jesús Palomar d'ERC, participen a canvi de passar factures al sindicat que mou un pressupost entre subvencions, cursos i quotes de més de 700.000 €, tot que existeixen denúncies d'opacitat i poc rigor comptable per sectorials que als que han volgut justificar el caos comptable on Ferrandís i Perellló han portat el sindicat del PalomarGate.

Es dona la circumstància de que la Comissió de Garanties està presidida per l'esposa d'un polític d'ERC que va haver de dimitir com a regidor per comportaments agressius tolerats per la seva esposa i les denuncies d'assetjament a dones s'han multiplicat al si del sindicat.



El pecat de l'assetjada durant més de 18 mesos va ser recordar-li a Perelló que el seu sou sortia del sindicat i els devia explicacions de les seves decisions, que no  havia prou amb dir que les coses es feien com ordenaven Perelló i Ferrandis o el seu marit, alliberat a temps complert tot i que en aquest cas no fa cap feina ni sindical ni política. Limitant-se a cridar la casa del matrimoni i a passejar el gos de la Coordinadora i practicant del Comitè de desestabilització de la CUP.

Aquest fet ha fet reaccionar a un del sectors crítics contra l'assetjament i abús de poder que s'està produint al sindicat diàriament al sindicat, en aquest cas.

En aquest cas, es dona la circumstància, a més, que el secretariat d'educació es troba dimitit en bloc també per les fortes divergències i maltracte per part de la direcció del sindicat.

El sector pel Canvi a la Intersindical permet recollir adhesions al seu manifest contra l'assetjament en la seva web.




Recollida de suports aquí



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ERC col·loca una protagonista del PalomarGate com a alt càrrec de la consellera d'Educació.

Marta Molina va fugir del sindicat Intersindical-CSC després de denunciar-se múltiples irregularitats comptables del sindicat de Perelló. Es...