dissabte, 9 de juliol del 2022

Demamen que Guillem Fuster s'aparti del Consell per la República pel seu assetjament a la docent À


Guillem Fuster  director de Poble Lliure i membre a sou del Consell per la República està al punt de mira de membres de l'Assemblea de representants d'aquest organisme. El motiu és l'assetjament i expulsió d'una militant de l'organització Poble Lliure que va ser represaliada per haver portat als tribunals les irregularitats de La Intersindical-CSC i que estarien afectant el drets sindicals de desenes de delegades i delegats sindicals que pateixen assetjament personal, a les xarxes i judicial per part del grup dirigent del sindicat del PalomarGate.

Sergi Perelló i Núria Ferrandis estan apartant a la majoria de membres del secretariat Nacional i el sindicat és governat des d'un Comitè partidista coordinat pe Marc Sallas i Guillem Fuster i la participació de Madaula (Junts) Marta Molina i Jesús Palomar d'ERC i els propis Perelló i Ferrandis. El cert es que a la pràctica el secretariat nacional continua rebent citacions judicials i requeriments dels estats comptables que Perelló no sap proporcionar.

Aquest malestar ha arribat a diferents mitjans i al propi Consell per la República que es podria desfer dels assetjadors ben aviat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ERC col·loca una protagonista del PalomarGate com a alt càrrec de la consellera d'Educació.

Marta Molina va fugir del sindicat Intersindical-CSC després de denunciar-se múltiples irregularitats comptables del sindicat de Perelló. Es...