divendres, 5 d’agost del 2022

Acusen d'estafa a la democràcia interna les direccions de La Intersindical-CSC i Poble LLiure.



Els congressos dels propers mesos de La Intersindical-CSC i Poble Lliure vetaran per primera vegada el vot directe de la afiliació en l'elecció de càrrecs perquè les direccions d'ambdues organitzacions es volen perpetuar. El mateix passa a les branques juvenils: L'Eina i La forja.


Tot això passa després d'expulsions i judicialització i opacitat amb els comptes en el conjunt d'aquestes organitzacions liderades pel Sergi Perelló I Guillem Fuster. Un a sou del sindicat i l'altre del Consell per la República.


Tot plegat està generant força malestar al sí d'aquestes organitzacions. Sergi Perelló i Núria Ferrandis estan apartant a la majoria de membres del secretariat Nacional i el sindicat és governat des d'un Comitè partidista coordinat pe Marc Sallas i Guillem Fuster i la participació de Madaula (Junts) Marta Molina i Jesús Palomar d'ERC i els propis Perelló i Ferrandis. El cert es que a la pràctica el secretariat nacional continua rebent citacions judicials i requeriments dels estats comptables que Perelló no sap proporcionar.


De la Intersindical per exemple s'ha filtrar el nou reglament que per primera vegada negarà el vot a persones afiliades i  delegades sindicals del sindicat.


Documents congressuals aprovats pel Consell Nacional Opac el 16 de juliol de 2022









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ERC col·loca una protagonista del PalomarGate com a alt càrrec de la consellera d'Educació.

Marta Molina va fugir del sindicat Intersindical-CSC després de denunciar-se múltiples irregularitats comptables del sindicat de Perelló. Es...