diumenge, 1 d’agost del 2021

NacióDigital.cat coneixia el PalomarGate i el va amagar per afavorir un feble Sergi Perelló.

Marta Molina, la mà dreta en el negocis de Xavier Vendrell va aturar la difussió del PalomarGate a Nació Digital, en espera d'obetnir favors de Sergi Perelló, segons han informat diverses fonts a PalomarGate, el cas de Jesús Palomar i Baguet i com obté beneficis econòmics mitjançant el portal de cursos - considerats per alguns ex-alumnes de molt baixa qualitat.

Un grup residual d'ERC encapçalat per Palomar, Molina, Eduard Suarez i Marina Sureda, estan tenim problemes al sinidicat i all sí del partit pel seu pacte amb Sergi Perelló, a canvi d'afavorir el seus negocis particulars i contrcatacions de familiars de membres de la direcció nacional.

Roger Tugas, periodista del polèmic digital que s'ha vist envoltat en diverses controvèsies, seria l'home que ha destinat el digital subvencionat per controlar el que es pot fer públic o no, tot i que recentment l'òrgan nacionall està sent acusant de fer filtraciosn a diferents mitjans en una guerra dels diferents sectors. 

Tot plegat apunta que els partits de l'entorn de la CUP i el sector proper a Xavier Vendrell estan tolerant negocis al voltant del sinidcat des de l'arribada de Sergi Perelló i amb Jesús Palomar com a gran beneficiat i els alumnes dels cursos d'aprenambnoslatres.cat com a grans perjudicats. Una inicitiva que ha vist el seu compte de teitter suspès per males pràctiques a les xarxes.


Versió Thug Life de Sergi Perelló que fan còrrer els seus crítics.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ERC col·loca una protagonista del PalomarGate com a alt càrrec de la consellera d'Educació.

Marta Molina va fugir del sindicat Intersindical-CSC després de denunciar-se múltiples irregularitats comptables del sindicat de Perelló. Es...