dimarts, 10 d’agost del 2021

Una assessora immobiliària, la persona que factura els cursos a la Intersindical-CSC per a un dirigent vinculat a ERC.

Creixen les veus que reclamen l'expulsió de Sergi Perelló del seu propi sindicat






Esther Querol, assessora immobiliària, és la persona mitjançánt la qual el secretari de comunicació del sindicat, Jesús Palomar i Baguet, càrrec de confiança d'ERC a la Generalitat presenta factures "lliures d'IVA" i per valor de fins a diversos milers d'Euros cada any, en nom d' aprenambnosaltres.cat



Tot i haver estar requerit, Sergi Perelló s'ha negat a facilitar informació als afiliats del sindicat sobre aquest negoci mitjançant s'ha orquestrat una forma de lucrar-se del sindicat Intersindical-CSC.

La manca d'opacitat del membres de la direcció del sindicat no permet conèixer la quantitat exacta però podrien rondar fins a 45.000 € cada any i estarien implicats membres de la Comissió de Garanties estatutàries de l'òrgan , tot i que el reglament intern no ho permet.


Cap de les dues altres Intersindicals Catalanes: La Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC)  i Som Intersindical de Catalunya, ha volgut tenir tractes amb aquest entramat organitzar pel militant d'ERC, que té el seu compte de twitter suspés per les seves males pràctiques a la xarxa.


Les mateixes fonts clamen perquè es faci públic el sou de Perelló i altres contractats del sindicat que consideren que està caient en mans de polítics de perfil baix i allunyant-se de l'esperit republicà amb una notable disminució del nombre d'afiliats des de que Perelló el dirigeix.














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ERC col·loca una protagonista del PalomarGate com a alt càrrec de la consellera d'Educació.

Marta Molina va fugir del sindicat Intersindical-CSC després de denunciar-se múltiples irregularitats comptables del sindicat de Perelló. Es...