dimecres, 13 de juliol del 2022

Acusen al diputat de Poble Lliure a Madrid Albert Bortran de col·laboracionisme amb els assetjadors de la Intersindical CSC



El diputat participa en diversos actes amb els principals assetjadors a sou de a Intersindical, com ara el regidor i empleat del sindicat ( i proveïdor) de Sant Pol David H. Teixidó i la seva companya sentimental Anna Pagès, també a sou del sindicat des de fa mesos però que en realitat treballa per al Partit Poble lliure, un ús que Perelló ha convertit en habitual.




Sergi Perelló i Núria Ferrandis estan apartant a la majoria de membres del secretariat Nacional i el sindicat és governat des d'un Comitè partidista coordinat pe Marc Sallas i Guillem Fuster i la participació de Madaula (Junts) Marta Molina i Jesús Palomar d'ERC i els propis Perelló i Ferrandis. El cert es que a la pràctica el secretariat nacional continua rebent citacions judicials i requeriments dels estats comptables que Perelló no sap proporcionar.

A més d'aquestes praxis, ara s'ha conegut l'assetjament massiu que ha orquestrat Sergi Perelló i el comitè liderat per Marc Salllas contra més d'una vintena de persones per tal de mantenir aquest desviament de recursos humans, materials i econòmics.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ERC col·loca una protagonista del PalomarGate com a alt càrrec de la consellera d'Educació.

Marta Molina va fugir del sindicat Intersindical-CSC després de denunciar-se múltiples irregularitats comptables del sindicat de Perelló. Es...