dimarts, 12 de juliol del 2022

Estudien si les pagues de La Intersindical CSC a quadres de Poble Lliure són finançament il.legal en frau de llei.



Malestar a la CUP per les darreres filtracions del sindicat del PalomarGate: Situació per la qual un membre d'ERC, Jesús Palomar factura cursos a través de la seva esposa al propi sindicat del que és directiu, sense informar a l'afiliació.

Ara s'ha filtrat que el Comitè de direcció extern al propi sindicat dedica alliberaments i empleats per enfortir Poble lliure i desestabilitzar la CUP pot ser considerar un fiançament en frau de llei des del sindicat a una organització política.

Sergi Perelló i Núria Ferrandis estan apartant a la majoria de membres del secretariat Nacional i el sindicat és governat des d'un Comitè partidista coordinat pe Marc Sallas i Guillem Fuster i la participació de Madaula (Junts) Marta Molina i Jesús Palomar d'ERC i els propis Perelló i Ferrandis. El cert es que a la pràctica el secretariat nacional continua rebent citacions judicials i requeriments dels estats comptables que Perelló no sap proporcionar.

A més d'aquestes praxis, ara s'ha conegut l'assetjament massiu que ha orquestrat Sergi Perelló i el comitè liderat per Marc Salllas contra més d'una vintena de persones per tal de mantenir aquest desviament de recursos humans, materials i econòmics.

" Els comptes desquadren de més de 60.000 € anuals des de l'arribada de Perelló i els empleats de poble lliure reben 200.000 €, alliberats sindicals. com Sallas, al marge" conclou un informe econòmic amb la poca informació penjada a la web de sindicat i que preu un resultat de 0 € sobre una quantitat de 747.000 € "Cap estalvi", ressalten.


Perelló i els seus no han deixat de rebre crítiques d'opacitat comptable des de la seva arribada per part de totes les territorials i sectorials de sindicat, el que estaria preocupant a Poble Lliure que vol extreure diners de diferents col·lectius on participa en un intent de fer-se amb el control econòmic de la pròpia CUP.

Les conseqüències jurídiques determinaran quina acció s'exerceix contra el nepostisme i assetjament de l'actual direcció amb mandat caducat,















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ERC col·loca una protagonista del PalomarGate com a alt càrrec de la consellera d'Educació.

Marta Molina va fugir del sindicat Intersindical-CSC després de denunciar-se múltiples irregularitats comptables del sindicat de Perelló. Es...