diumenge, 16 d’abril del 2023

Problemes comptables a La Intersindical-CSC de Sergi Perelló i Núria Ferrandis.




Durant els últims anys, Sergi Perelló i Miró ha estat en el punt de mira per la seva opacitat comptable en la seva gestió com a secretari general de La Intersindical-CSC. Això ha provocat molta preocupació entre els membres del sindicat i ha generat desconfiança envers la seva gestió.


En diferents ocasions, Perelló i Miró ha estat condemnat en costes en diferents judicis, però fins ara no ha aclarit qui ha pagat aquestes despeses. Això ha generat moltes preguntes i sospites entre els membres del sindicat, ja que no es pot saber si les despeses les ha assumit ell mateix, La Intersindical-CSC o altres institucions o empreses.


Aquesta manca de transparència en la gestió comptable és preocupant perquè genera desconfiança envers el sindicat i en la figura del seu secretari general. Això pot afectar negativament la credibilitat del sindicat davant la societat i els mitjans de comunicació, i perjudicar la seva capacitat per defensar els drets dels treballadors i les treballadores.


Per això, és imprescindible que Sergi Perelló i Miró aclareixi de manera urgent i transparent qui ha pagat les despeses derivades de les condemnes en costes i que expliqui amb detall els comptes del sindicat. La transparència i la rendició de comptes són valors fonamentals per a qualsevol organització, i en aquest cas, són més importants que mai per garantir la integritat i la credibilitat de La Intersindical-CSC.


És important que els membres del sindicat exigeixin transparència i responsabilitat en la gestió dels recursos, perquè això és clau per a la seva pròpia defensa i per a la defensa dels drets dels treballadors i les treballadores en general. Només així es podrà recuperar la confiança en el sindicat i es podrà continuar lluitant per una societat més justa i equitativa per a tothom.


En definitiva, la opacitat comptable de Sergi Perelló i Miró com a secretari general de La Intersindical-CSC és preocupant i requereix d'una resposta urgent i transparent. Els membres del sindicat han de continuar exigint transparència i responsabilitat en la gestió dels recursos per garantir la integritat i la credibilitat del sindicat, i per defensar els drets dels treballadors i les treballadores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ERC col·loca una protagonista del PalomarGate com a alt càrrec de la consellera d'Educació.

Marta Molina va fugir del sindicat Intersindical-CSC després de denunciar-se múltiples irregularitats comptables del sindicat de Perelló. Es...